Oman nuuskan valmistamiseen, tarvitsee seuravat ainekset.
www.nuuskasatsi.com
500g Virginia Tupakka jauhe, karkea tai hienoksi jauhettu.
80g Suolaa
40g Natriumkarbonaatti
1g Bensonatti
20ml Propyleeniglykoli
Step 1
Keitä 8 dl vettä ja liota veteen noin 80-90 g suolaa – varmista että suola on lionnut.
Kuin suolavesi on jäähdynyt noin 50 asteseen, lisää tupakkajauhe sekä sekoita huolellisesti.
Lisää myös 20 ml Propyleeniglykoolia sekä 40 g natriumkarbonaatia – liememvälle /heikomalle nuuskalle vain 20g.
Kaada nuuskaseos lasilliseen uuni vuokaan,(poslininen tai ruostumaton käy hyvin), peitä alumiinifooliolla tai muovikalvolla.
Step 2
Uunivuoka nuuskaseokseneen ’paistetaan’ 70 asteien lämöllä, seos pitää kohooa/hikoitua 5 vuorokautta .
Step 3
5 vuorukauden jälkeen, ota vuoka ’uunista’ pois, liota 1 g Bensonaattia, noin 20 ml veteen,
lisää nuuskaseokseen, sekoita hyvin.
Step 4
Anna nuuskan jäähtya, nuuskasi on nyt valmis, mutta anna nuuskan ’leväta’ muutavan päivän.
Paras säilyttää pakastimessa, mutta jääkaappi on myös hyvä.
Viestit
Nyt voit kokeilla eri mausteita. Eteeriset öljut kun Bergamotti, Aniisi tai miksi ei Eukalyptus joka tunnetaan normaalinen Ruotsin myynti nuuskaasta. Voit myös lisätä maustettua / värjättyjä alkohoolijuomia/viinoja esim. Viski, brandi, rommi…
Jos haluat voimakkaampaa nuuskaa, niin voit lisätä natriumikarbonaatia kun nuuska on valmis.
Huom! Nuuskaa ei voi uuddeleen lämmittää!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar